Nesten ingenting kan ha den typen innvirkning på boarealet ditt som god interiørdesign kan. Imidlertid mangler mange mennesker riktig kunnskap om designkonsepter for å få mest mulig ut av hjemmene sine. Ved å følge veiledningen og rådene i denne artikkelen, vil du ha de nødvendige verktøyene for å skape et personlig tilfluktssted som du aldri vil forlate.

Hvert rom trenger et samlingspunkt. Et brennpunkt gir et høydepunkt til ethvert rom og fungerer som grunnlag for alle andre design beslutninger i rommet. Eventuelle andre funksjoner, møbler og aksent brikker i rommet bør trekke oppmerksomhet eller forsterke fokuspunktet, ikke konkurrere med det på noen måte.

Vær en design copycat. Hvis du har problemer med å komme opp med en design idé, se gjennom magasiner, kataloger, og på Internett for inspriation. Når du finner et design du elsker, bare kopiere alt de har gjort. Finn maling farger, møbler og tilbehør som tilsvarer bildet. Dette vil ta stresset ut av å komme opp med en ny design, og det garanterer at du vil ende opp med en designer utseende.

Pass på at alle rommene har utmerket belysning. Kvalitet belysning vil hjelpe deg å vise frem hjemmet ditt, og kan også hjelpe et rom føler seg større. Hvis det er et rom i hjemmet ditt som har mørke hjørner selv med lysene slått på, investere i en stilig ny lampe. Det vil gjøre hele rommet ser bedre ut.

Ikke overse små detaljer. Nøkkelen til et flott rom er å bruke aksent stykker på best mulig måte. Du kan endre utseendet på møblene dine ved å endre maskinvaren og knottene.

En utmerket måte å endre interiøret i hjemmet ditt er å innføre mønstre. Mange viker unna mønstre, fordi de tror, mønstre er overveldende. Sannheten er at striper, swirls og andre mønstre kan legge drama til utseendet på et rom. Start med små biter og Legg merke til den umiddelbare forskjellen.

Velg baderomsbelysning nøye. På et bad vil et enkelt overheadlys kaste en uønsket skygge, noe som gjør det vanskelig å bruke sminke eller barbering. En sconce på hver side av medisinskapet vil tilby en jevn mengde lys, perfekt for grooming. Glødelampe er å foretrekke fremfor fluorescerende lys, noe som kan skape en blåaktig tone.

Hvis du har loslitte, utdaterte kjøkkenapparater, bør du vurdere å male dem. Det er nye apparatmalinger på markedet som kan endre hvitt til sølv eller sølv til svart, avhengig av din smak. Du finner dem i de fleste maskinvareforretninger. Dette er en enkel måte å oppdatere kjøkkenet ditt uten å bruke mye på nye apparater.

Som foreslått tidligere, interiørdesign har evnen til å fullstendig forvandle et vanlig rom til noe virkelig eksepsjonelt Men, ikke mange mennesker har viet tilstrekkelig tid og energi til å lære om emnet. Gjennomgå ideene i stykket ovenfor så ofte som nødvendig for å integrere dem fullt ut i en vinnende designstrategi for boarealene dine.

Om Hjem Interiørdesign